Slet dine reserveringer

Vi opfordrer dig til at slette dine reserveringer på materialer, du ikke længere har brug for. På den måde hjælper du med at forkorte ventelisten for de næste i køen.

Sådan sletter du reserveringer:

1. Log på bibliotek.kk.dk

Klik på knappen "Log ind"

Log ind knappen på hjemmesiden

Udfyld formularen med loginoplysninger og klik på knappen "Log ind"

Indtastningsfelter til CPR-nummer og pinkode

2. Vælg "Min konto"

Min konto knappen på hjemmesiden
  3. Vælg "Reserveringer"

Eksempel på reserveringer i lånerstatus
  4. Slet valgte reserveringer

Sæt et mærke ud for den reservering, du vil slette, og klik på "Slet valgte reserveringer":

Eksempel på markering af reserveringer

Klik på "Ja" for at slette din valgte reservering eller "Annuller" for at fortryde:

Visning af bekræftelse

Når din reservering er slettet, får du en bekræftelse i toppen af siden:

Eksempel på at slet af reservering er gennemført