FrøLab er et fællesskab, hvor alle borgere kan dele deres viden om planter med deres medborgere. På Valby Bibliotek har vi bl.a. lavet et frøbibliotek, hvor du kan låne og dele frø med hele byen. Vi er startet op med en masse dejlige krydderurter, der kan gro i din vindueskarm. Løbende udvides sortimentet med hjælp fra borgerne, så der fx også er mulighed for at dyrke blomster eller spændende, spiselige sorter i ens have, altankasse eller vindueskarm.

Gennem workshops kan man bl.a. lære en masse om planter, selvvandende systemer og generelle tips og tricks. Det er vigtigt for os, at vi samles både online og i virkeligheden, så vi kan dele al den gode viden, der gemmer sig derude.

FrøLab er et sted, hvor vi ikke er bange for at prøve noget nyt af, for vi lærer jo heldigvis af vores fejl. Den tankegang håber vi smitter af på os alle sammen. Det behøver jo ikke at være så farligt; det er bare at lægge et frø ned i noget jord og så huske at vande det og hvis man har lært at lave et selvvandende system, er det endnu nemmere!

FrøLabs samarbejdspartnere er Frøsamlerne, TagTomat, Praktisk Økologi og Valby Lokaludvalg og er støttet af Kulturstyrelsen.
 

Tilbage

Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Borgerservice - Tlf: 3366 3366
Spørg biblioteket