Læs med dit barn

Læs med dit barn - gør læsningen til en hyggelig aktivitet I har sammen

Kom godt fra start
Det er vigtigt at introducere dit barn til læsningens verden så tidligt som muligt. Forskning viser nemlig, at barnets sprogudvikling de allerførste leveår har stor betydning for senere skolesucces, for uddannelse og social status. Det er derfor uendelig vigtigt, at barnet kommer godt fra start. Den start er ikke først, når skolen begynder, men længe før *).

Bibliotekets rolle
Her kan biblioteket spille en fornem rolle for dig og dit barn. Københavns Biblioteker består af 20 biblioteker, der samlet set råder over en kæmpe skattekiste af skønne bøger for børn i alle aldre. Nedenfor finder du en række onlinehæfter med forslag til gode børnematerialer, inddelt i kategorierne 0-2 år og 3-6 år.

Er du eller dit barn meldt ind som låner hos os? Så kan du søge bøgerne frem og reservere dem direkte på hjemmesiden her. Noget tid efter kan du hente bøgerne på et bibliotek nær dig. Her kan du få mere inspiration til læsning. Du kan snakke med bibliotekarerne i den betjente åbningstid, eller du kan ringe til Biblioteket Online på 3366 3000. Se åbningstider her!

Velkommen i dit børnebibliotek!

*) Kilde: Korsgaard, K.: Det er hvad forældrene gør og ikke hvem de er, der har betydning, Tidsskriftet Viden om Literacy nr. 17, marts 2015, Nationalt Videncenter for Læsning

Læs den fulde artikel

 

Spørg biblioteket