Velkommen til Københavns Bibliotekers hjemmeside

Vores hjemmeside bygger på en platform, som er fælles med hovedparten af Danmarks biblioteker. På denne platform er der arbejdet på at forbedre søgefunktionen og på at vise bibliotekernes mange tilbud mere brugervenligt.

Ny skønlitteratur - uge 32

Romanen "De andres liv" belyser kløften mellem rig og fattig i 60-70’ernes traditionsbundne Indien gennem fortællingen om en familie i tre generationer. Udgivelsen høster flotte anmeldelser i Weekendavisen og Jyllands-Posten. En anden titel der er værd at holde øje med denne uge er Abdellah Taïas brevroman ’Den der fortjener at blive elsket’. Romanen tematiserer integration, identitet og homoseksualitet. Udgivelsen lægger sig i slipstrømmen af titler som "Den, der lever stille", "Dødevaskeren" og "Hvor taler du flot dansk!"