Kontorhub hos Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

En hyggelig og indbydende kontorplads i hjertet af Vesterbro med plads til fordybelse og fællesskab.

Velkommen i Kontorhubben hos Vesterbro Bibliotek og Kulturhus. Vi har 12 speciale- og projektpladser i et dejlig lyst lokale med gode arbejdspladser, et hyggeligt sofahjørne, og en smuk udsigt over Enghaveparken. Søger du en fast plads, hvor du kan arbejde i ro men stadig være en del af et kreativt fællesskab, er Hubben stedet for dig. Hubben ligger på 3. sal i en aktiv bygning, som både indeholder bibliotek, dansesale, atelier og et keramikværksted.

Kvarteret
Hubben ligger i hjertet af hyggelige Vesterbro. Med få minutters gang til Enghaveparken, Westmarket og flere supermarkeder, er der masser af muligheder for en rar gåtur for at få en brain brake eller noget lækkert take out.

En plads i Hubben inkluderer:

  • Egen fast plads med hæve-sænkebord, lampe og kontorstol
  • Adgang til fællesfaciliteter med te-køkken med køleskabsplads, spiseområde og toiletter
  • Mulighed for at låne mødelokale
  • Aflåst skab til opbevaring af værdiggenstande og computer
  • Trådløst internet


Hvordan skal Hubben se ud i fremtiden?
Har du ideer til indretning, faciliteter eller andet hører vi gerne fra dig. Hubben er et nyt fællesskab, som brugerne i høj grad er med til at forme.

Besøg os
Du er meget velkommen til at besøge Hubben inden du booker din plads. Vi har rundvisninger mandag mellem 17:15-18:00. For at lave en aftale, mail til vsvvbib@kff.kk.dk .

Pris og bookning af plads
Du kan booke din plads på månedsbasis i det antal måneder du ønsker det.
Prisen pr. måned er 1000 kr., men booker du mellem 1. juni og 1. oktober 2017, får du en intropris på 700 kr. pr. måned – ingen begrænsning på antal måneder.

Du booker din plads ved at ringe på 33 66 30 50 i tidsrummet 10-12 på hverdage og oplyse hvilken plads samt hvilke måneder du ønsker at booke, herefter modtager du en faktura, som du skal betale via bookingsystemet.

Du kan se hvilke pladser er frie her . (Når du er inde i bookingsystemet, skal du vælge "Kontorhub" i rolldown-menuen "Vælg område").
Læs mere om, hvordan du opretter dig som bruger af bookingsystemet her .

Spørg biblioteket