Vejledninger til infoskærme - OS2display

Her finder du forskellige vejledninger til brug og opsætning af infoskærme (hvad-sker-der-i-huset-skærme) på Københavns Biblioteker.

 

Om infoskærmen
Infoskærmen er tænkt som en ’hvad-sker-der-i-huset’ løsning, der skal møde brugerne når de kommer på biblioteket. Skærmen placeres på et sted, hvor det for brugerne er oplagt at orientere sig, når de ankommer - og bevæger sig rundt på biblioteket. Skærmens placering tænkes i relation til bibliotekspakkeprojektet vedrørende den fysiske wayfinding.

Skærmene trækker automatisk lokale åbningstider, arrangementer og servicemeddelelser fra bibliotek.kk.dk. Derudover kan det enkelte bibliotek manuelt lave og redigere indhold til dele af skærmene, således man fx kan promovere lokale arrangementer.

For at sikre genkendeligheden og dermed gøre det lettere for brugerne at orientere sig har skærmene et ensartet udtryk på tværs af kommunens biblioteker. Men netop de lokale forhold (åbningstider, arrangementer mv) samt muligheden for at promovere lokale arrangementer gør skærmen særegen for det enkelte bibliotek.

Alle skærmene kan desuden tilgås fra centralt hold, hvilket gør det muligt at promovere større arrangementer på tværs af bibliotekerne (fx Kbh Læser), ligesom Biblioteket Online også har mulighed for at tilgå og dele servicemeddelelser på alle eller enkelte skærme.

På disse sider har vi samlet lidt information der kan være nyttig når man skal bruge og opsætte infosærmen. 
Skriv til webredaktionen, hvis der er nogle konkrete vejledninger I mener kunne være nyttige - eller brug Facebookgruppen KKB Netværksgruppe - Beacon/Infoskærm 

 

Spørg biblioteket