Københavns historie i din indbakke

12.03.18
Modtag Københavns Bibliotekers månedlige nyhedsbrev om Københavns historie og livet i byen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Bag om København

København er en spændende og levende hovedstad, der er under stadig forandring. I 2017 fejrede byen 850-års fødselsdag – selv om den er endnu ældre.

Københavns Biblioteker har skannet en masse bøger om Københavns historie. På bibliotekernes hjemmeside findes forskellige ressourcer hvor du kan dykke ned i byens historie.

I nyhedsbrevet bliver du præsenteret for digitaliserede bøger om Københavns historie, byens bygninger og livet i hovedstaden. Du får gode podcast samt henvisninger til steder på nettet, hvor du kan dykke ned i byens fortid. Du får korte omtaler af nogle af de bøger, der udgives om København.

Læs nyhedsbrevet "Bag om København" og få glimt af det liv der gennem tiderne er levet i hovedstaden.

Københavns Museum.

Kommunehospitalet ca. 1895. Foto: Københavns Museum.

Klik her og tilmeld dig nyhedsbrevet Bag om København