Black Rebel Motorcycle Club

Ny rock/country/heavy/soul/ electronica/filmmusik/hiphop uge 5 2018

06.02.18
Walisisk rock fra Stereophonics, engelsk folk fra Bella Hardy, californisk rock fra Black Rebel Motorcycle Club og countryskive fra Jim Lauderdale findes på denne uges liste.

Tiende studiealbum fra de walisiske 25-års-jubilarer Stereophonics, det er hvad 'Scream Above the Sounds' er. Stereophonics har i forsanger Kelly Jones en af rockens fedeste stemmer, som altid er værd at lytte på. Bemærk især 'Before Anyone Knew Our Name' og 'What's All the Fuss About'.

Den britiske folkesanger Bella Hardys seneste album 'Hey Sammy' er blevet til via en effektfuld Kickstarter-kampagne. Dette har givet hende en frihed til at eksperimentere med andre genrer end lige folkgenren, bl.a. jazz. Lyt særligt til nummeret 'You Don't Owe the World Pretty'.

Man kunne måske godt ønske sig lidt mere bid, men man får nu stadig leveret varen med en god gang rock'n'roll fra Black Rebel Motorcycle Club på deres seneste album 'Wrong Creatures'.

Jim Lauderdale har leveret sange til flere af countrymusikkens store navne, bl.a. George Strait og Dixie Chicks. På hans seneste album 'London Southern' blander han som så ofte mange forskellige stilarter, men med country'en som kerneelementet. Albummet består udelukkende af originale sange, af eksempelvis Chicago, Byrds, Van Morrison og Curtis Mayfield.