YAS og SKAM

06.03.18
YAS #7: I denne episode af YAS, taler vi om novellesamlingen SKAM, som er skrevet af 14 forskellige forfattere.

Vi har valgt at lave tre delepisoder, i stedet for ét langt, og dette er første del. Det handler om de mange forskellige måder man kan føle skam på, hvornår skammen dukker op og skammen ved ikke at føle skam.

God fornøjelse!

Young AdultS, eller bare YAS, er en podcastserie fra Københavns Biblioteker, hvor ungdomslitteraturen diskuteres af dem den er skrevet til.

Varighed: 29:00
Produceret af Emilie Bernt Haag

Download direkte
RSS eller iTunes
Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Én gang om måneden kommer du i  godt selskab med Karoline, Astrid og Gertrud, hvor de tager fat på emner og forfattere, der  gør noget ved dem, ved deres syn på dem selv og deres opfattelse af verden.