Fantastiske fortællinger og hvor de findes

Tag med på en rejse ind i fantasygenren - for både kendere og nysgerrige!

Få læseinspiration og indblik i fantasygenrens mange aspekter - direkte i din indbakke.

Når du tilmelder dig forløbet får du en mail om ugen i de næste seks uger. Hver mail dykker ned i en eller flere undergenrer - fra "High fantasy" til "Comic Fantasy", og du møder helte og heltinder, fabeldyr og andre vidunderlige skabninger.

Hvad enten du allerede er hooked på fantasy og søger dybde og mere inspiration eller vil prøve kræfter med genren for første gang, er forløbet en varm velkomst med masser af læsetips.

Målgruppen er børn og unge fra 12 år og opefter samt deres forældre og andre, der er nysgerrige på genren.

Forløbet er lavet i forbindelse med festivalen Vi elsker bøger og er sammensat af Anne, der er Cand. Mag. i Harry Potter og litteraturformidler på Valby Bibliotek.

Tip: Du kan også tilmelde dig sammen med dine venner og lave jeres egen fantasy-læseklub, mens I følger forløbet.

TILMELD DIG HER