Spansk læseklub

P.t. Venteliste. Læseklubben mødes hver fjerde uge en rullende ugedag kl.17:30-19:30 på Kulturstationen Vanløse

Hvis du er interesseret i spansk og latinamerikansk kultur og litteratur, så er denne læseklub måske noget for dig.

I denne klub vil der blive læst og diskuteret spansk og latinamerikansk litteratur. Samtalen om bøgerne vil foregå både på spansk og dansk.

Læseklubben er brugerstyret og har derfor en frivillig tovholder, der sørger for at hente assistance fra bibliotekaren til bl.a. bestilling af bøger, inspiration og lokalebooking.

Har du lyst til at være med i denne læseklub eller være kontaktperson for en ny klub, så kontakt Cæcilie Hjorth Pedersen, bibliotekar på Kulturstationen, cn94@kk.dk.

Der er pt ingen ledige pladser i klubben.