Læseklub for de travle

Pt. ingen ledige pladser. Klubben mødes en aften hver anden måned kl. 20 til ca. 22 på Kulturstationen Vanløse.

Om klubben

Læseklubben har en intuitiv tilgang til samtalen og læser skønlitteratur og primært romaner.

Vi er en læseklub, som mødes hver anden måned. På den måde kan man også være med, hvis man ikke har tid til at læse en bog om måneden, eller hvis man gerne vil læse andre bøger ved siden af. Ud over at tale om den bog, vi har læst sammen, plejer vi også at tage en runde om, hvad vi ellers har læst hver især og give anbefalinger. 

Vi mødes mandag-torsdag, alt efter hvad der passer. Det er altid kl. 20-22. Vi plejer at mødes på Kulturstationen, men vi har også holdt Bål & Bog privat i en periode, hvor alt var lukket. 

Vi finder selv de bøger, vi gerne vil læse. Alle kan komme med forslag. Vi har f.eks. læst Jon Kalman Stefanssons “Fisk har ingen fødder”, Selma Lagerlöfs “Gösta Berlings saga”, Edouard Louis’ “Færdig med Eddy Bellegueule”, Kim Thuys “Ru”, Patti Smiths “Just Kids”, Antonio Pennacchis “Mussolini-kanalen” og Audur Ava Olafsdottirs “Svaner bliver ikke skilt”. 

Klubben har eksisteret siden 2015. Gennemsnitsalderen er omkring 50 år. De fleste bor i Vanløse, men nogle af os er blevet i klubben, selv om vi er flyttet til andre dele af byen. 

Praktisk information

Læseklubben er brugerstyret og har derfor en frivillig tovholder, der sørger for at hente assistance fra biblioteket til bl.a. inspiration og lokalebooking.

Har du lyst til at være med i denne læseklub eller være kontaktperson for en ny klub, så kontakt Københavns bibliotekers læseklubkoordinator, laeseklubber@kk.dk.