Statistik: Vi bruger Google Analytics og Webtrends til at føre statistik over trafikken på siden, sådan at vi bedst muligt kan tilpasse den brugernes behov. Vi får blandt andet oplysninger om antal besøg, gennemsnitlig besøgsvarighed og færden rundt på siden.

Performancemonitorering: Vi bruger New Relic til at tracke performance på sitet. Dette gøres bl.a. for løbende at kunne følge op på performanceudsving og derved forbedre oplevelsen hos brugerne.

Brug af personoplysninger
Personoplysninger bliver på intet tidspunkt videregivet eller solgt til tredjepart, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K