Filmstriben for børn

Bibliotekernes digitale filmtilbud, Filmstriben, rummer et stort udvalg af film for børn. Her er noget for alle aldre og interesser.

De mindste kan hygge sig med klassikere som Cirkeline, Emil fra Lønneberg og Nana. Søde, skønne animationsfilm som Rita & Krokodille, Prik og Plet og Bien Maja.

For de lidt større børn er der populære filmserier som Hulemanden Sten  Antboy, Stormy og Det store nøddekup.
Moderne, animerede mesterværker som Fantomdrengen, Mit liv som Squash og Sangen fra havet.
Gribende fortællinger fra den rå virkelighed som Drengen med cyklen, Play og The selfish giant.

Der kommer hele tiden nye film til.

Du skal være oprettet som bruger på Københavns Kommunes biblioteker og have bopæl i København for at du kan bruge Filmstriben.

Vejledning:

1. Søg eller vælg film
2. Log ind med lånernummer/cpr-nummer og den pinkode, du bruger på biblioteket. Vælg Københavns Kommunes Biblioteker.
3. Klik på fortsæt
4. Du er nu klar til at streame filmen

Der er visse tekniske krav, der skal kunne opfyldes, før du kan streame film fra filmstriben.dk. Læs mere her.

Oplev Filmstriben.

Oprindeligt skrevet af Jacob Tolstrup, Tårnby Kommunebiblioteker.

Nogle af filmene er baseret på børnebøger, find dem herunder: