Om dette arrangement

Tid
15:00 - 18:00
Pris
Fri entré
Målgruppe
Familier
Børn

Deltag i en litterær familiequiztur i hjertet af København i efterårsferien

15.10.19 - 22.10.19
Københavns Biblioteker har i samarbejde med Arbejdermuseet arrangeret endnu en familiequiztur og byvandring
Om quizzen
På efterårets familiequiztur skal I forbi tre magiske lokationer: Botanisk Have, Rosenborg Slot og Arbejdermuseet. Ved hvert sted skal I svare på to spørgsmål, og I kan enten klare hele byvandringen på én gang eller dele den op - det bestemmer I selv. De første 10 familier, som besøger Arbejdermuseet og fremviser quizfolderen i efterårsferien, får gratis adgang for to voksne med børn.
 
Byvandringen tager jer forbi 3 skønne steder i København K: Arbejdermuseet, Rosenborg slot og Botanisk have. Ved hvert sted skal to spørgsmål besvares - ved det ene skal svaret findes i en bog (brug https://ereolen.dk/) - ved det andet skal I tælle! 

Folderen I skal bruge kan I hente på biblioteket fra tirsdag 15.10. Fra mandag 14.10 kan I downloade skemaet digitalt via denne side: https://bibliotek.kk.dk/nyheder/inspiration/familiequiztur

Se en film om familie quiz turen her: https://www.youtube.com/watch?v=1isIHlGnlYI&feature=youtu.be

Så hent en quizfolder på biblioteket, hop i efterårstøjet og tag familien med på opdagelse i København! Der er flotte bogpræmier til vinderne. Svararket skal afleveres på Blågårdens bibliotek senest tirsdag d. 22. oktober 2019 kl 18, og vinderne kontaktes mandag d. 28. oktober. 

 

Spørg biblioteket