Historiske romaner

Ikke venteliste. Vi mødes den første mandag i måneden kl. 14.30 på Valby Bibliotek

Vi prøver at samle et par bøger i et historisk tema, f.eks. udvandringen fra Danmark til Amerika. I den forbindelse har vi læst "Amerikaneren" af Christian Mørk, "Den ideelle amerikaner" af Tom Buk-Swienty, "Vaniljehuset" af Mich Vraa, "Vi, de druknede" af Carsten Jensen.

Vi har eksisteret i omkring 2 år - under coronaen holdt vi møder over Teams. Vi bor alle sammen i kort afstand fra Valby. Vi er kvinder i den tidlige del af pensionsalderen. Vi er åbne for andre køn og aldersgrupper. Vi er pt. 4 og vil gerne være flere.

Hvis du har spørgsmål til bibliotekets læseklubansvarlige, så skriv til makusk@kk.dk (Mads Kusk, bibliotekar)