Grafikværksted

Grafikværksted og mørkekammer.

Særlige forhold pga. Coronavirus

Grundet Covid-19-restriktioner er BIBLIOTEKETs værksteder hovedsageligt åbne for eksisterende brugere med brugerkort fra 2020, og der skal altid bookes en plads via billetto.dk. Vi skal nemlig stadig overholde restriktioner i forhold til at holde afstand, antal personer i lokalerne, og hvor tit faciliteterne kan bruges i forhold til karantæneregler og rengøring.

Book plads på et værksted på billetto.dk her.

FOF-kurser for alle

FOF udbyder kurser indenfor tekstil, serigrafi og grafik i BIBLIOTEKETs værksteder. De kan findes på fof.dk/kbh.

Retningslinjer på BIBLIOTEKETs værksteder

Hvis du vil bruge vores værksteder, skal du være indstillet på at følge myndighedernes, personalets og vejledernes retningslinjer. Du skal blive hjemme, hvis du har de mindste symptomer på noget som helst, og du skal kontakte os, hvis du bliver testet positiv med Covid-19 efter at have været på værkstederne.

• Du skal spritte hænder af eller vaske hænder med vand og sæbe, når du ankommer. Dette skal ske før du rører inventar og værktøj i lokalet.
  • Inden du starter dit arbejde, skal du overfladerengøre det bord og den maskine, du arbejder ved.
  • Når du pakker sammen, skal du ligeledes overfladerengøre det bord og den maskine, du har arbejdet ved.
  • Husk at vaske hænder ofte eller spritte af.