Åben Skole - værkstedstilbud

Værkstederne på BIBLIOTEKET tilbyder kreative forløb som et tilbud under Åben Skole.

Vi tilbyder følgende workshops:

• Workshop 1: Byg Fortællingen. I 3D-collageform skabes en fortælling fra f.eks. dansk, religion og historie
  • Workshop 2: Skab Universet. Afprøvning af naturvidenskabelige begreber gennem mobiler.
  • Workshop 3: Zendoodling. Gennem tegning og fordybelse arbejder vi med bogstaver og matematiske begreber

Alle 3 workshops kan bookes til en elevgruppe på op til 30 personer, men det ideelle antal er ca. 20 elever.

Vi afsætter 3 timer til workshoppen, og det kan forventes at de enkelte projekter kan afsluttes på 120-180 min.

Det er også muligt at købe et forløb til eleverne hvor det specifikke emne aftales på forhånd inden for en af de 3 workshoprammer. Forløbet tilrettelægges i samarbejde med læreren med udgangspunkt i klassetrinnet.

Alle workshops kan tilrettelægges som lærerworkshop og dermed bruges som inspiration til undervisningen på skolen.

Sammen med Børnekulturhuset Sokkelundlille kan vi tilbyde et antal forløb gratis, og når bevillingen til disse forløb er opbrugt, vil forløbene koste ca. 1.500 kr. pr. klasse.

Tilmelding
For at booke et forløb, skal I kontakte os og aftale en tid. Skriv til dkruse@kff.kk.dk.
Hvis vi har plads i kalenderen, kan det blive præcis, når det passer jer.
Der er mulighed for at medbringe og spise madpakker – vi giver saft, kaffe og te.

Læs mere om Åben Skole her.