IT-hjælp i Valby Kulturhus

I IT-caféen i Valby Kulturhus kan du hver torsdag formiddag fra kl. 10- 11.30 få hjælp fra frivillige IT kyndige til hverdags-IT på PC, tablet eller smartphone.

IT-caféen har åbent hver torsdag formiddag kl. 10– 11.30 i Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4-8, 1. sal, 2500 Valby.

Få hjælp til at komme på nettet, bruge din NemID, tablet, smartphone eller lignende fra Kultur Valbys IT-kyndige frivillige, der en gang om ugen står klar til at hjælpe i hyggelige og trygge omgivelser.

Alle spørgsmål er velkomne, hvad enten du aldrig har rørt en computer eller bare skal have lidt ekstra tips!

I IT-caféen vil der også være rig lejlighed til at udveksle erfaringer og få inspiration fra de andre brugere.

I øvrigt vil det i vidt omfang være op til de fremmødte og de frivillige instruktører at definere rammerne.

Tilmelding er ikke nødvendig - bare mød op.

Vi stiller gode bærbare pc'ere og trådløst net til rådighed. Men du er også velkommen til at medbringe dit eget udstyr.

Du kan i Valby Biblioteks arrangmentskalender se pæcist hvilke dage caféen er åben.