Det at mødes med andre om litteratur, er en ganske særlig måde at læse på, som kun kan anbefales på det kraftigste – især i denne digitale tidsalder, hvor det kan være svært på egen hånd at gå dybt nok ned i en tekst. I en læseklub kommer man ofte hele vejen rundt om et værk, og det på blot ca. 2 timer i en afslappet og interessant kontekst. Både fag- og skønlitterære forslag er mere end velkomne, og der er ingen fast formel på, hvordan læseklubben skal være.

Send venligst en kort beskrivelse af læseklubbens tema og navn samt eksempler på bøger, du forestiller dig, I vil læse. Så lægger vi klubben op på vores hjemmeside og Facebook og hjælper jer med at komme i gang. Eller skriv til en af vores medarbejdere, som kan guide dig videre i processen.

Kontakt

Send din forslag til en ny læseklub til dit lokale biblioteks læseklubskoordinator.

Bibliotekshuset: Pernille Schaldemose, pescha@kff.kk.dk
Biblioteket, Vibeke Danielsen, vidani@kff.kk.dk
Brønshøj: Karen Schaarup, kascha@kff.kk.dk
Christianshavn, Asbjørn Kaasgaard Samuelsen, askaas@kff.kk.dk