Betal gebyrer og erstatninger via hjemmesiden

Opkrævninger fra biblioteket kan f.eks. være porto for reserveringsmeddelelser eller erstatninger for bortkomne materialer.

Du kan betale alle opkrævninger fra biblioteket på vores hjemmeside:

• Porto for reserveringsmeddelelser sendt med brev
  • Gebyrer betales for sent afleverede materialer
  • Erstatninger for bortkomne materialer

Du kan læse mere om betaling her:

• Log ind på bibliotek.kk.dk
  • Klik på "Min konto" i menuen.
  • Når du er inde på 'Min konto' kan du se, om du skylder noget. Klik på den røde bar, der angiver det antal gebyrer, der skal betales.
  • Du kan også klikke på ”Lån, reserveringer og gebyrer" og dernæst på "Gebyrer og erstatninger".

Nu får du en oversigt over de gebyrer og erstatninger, du skylder biblioteket. Du kan se, hvad gebyrerne og erstatningerne dækker over og du får desuden en oversigt over, hvilke betalingskort, du kan benytte. Du har også mulighed for at betale med MobilePay. Se hvordan og opsætning på MobilePays side.
Når du skal betale, kan du enten sætte et flueben ud for det gebyr, du ønsker at betale, eller klikke på "Betal alle" for at betale alt på én gang.

Herunder kan du se, hvilke kort du kan betale med på vores hjemmeside:

Betaling af gebyr

Kontaktet Biblioteket Online  3366 3000