Indsæt en video i din tekst

Kvik din formidling op med videoer.

Du skal bruge 23video når du lægger indhold på bibliotek.kk.dk.

Du bliver oprettet og kan finde vejledninger her: http://kff.kkintra.kk.dk/indhold/video

Har du indhold, som kun kan promoveres med YouTube må du lægge det ind to steder, husk at indsamle statistik fra begge steder.

Sådan gør du:

1. Skriv en tekst i indholdsfeltet, som du plejer. Det kan evt. være en kort introduktion til videoen.

2. Find  linket til den video du vil indsætte på 23 video

3. Tilbage i din artikel, skal du klikke på  'indsæt billede', som er ikonet yderst til højre i indholdsfeltet:

4. I dialogboksen skal du klikke på fanebladet 'Web'  og indsæt den kopiede kode i feltet:

5. Herefter vil du kunne se din video i din brødtekst.

6. Har du brug for at gøre videobilledet mindre, kan du højreklikke på video billedet og vælge "iFrame properties" - her kan du indstille hvor stor boksen skal være på de to tal værdier for "Height" og "Width".

6. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til webredaktionen på kffkp_bibwebmaster@kff.kk.dk