OPHAV: phrase-creator=
Det giver i mange tilfælde mening at lave en langordssøgning med phrase.creator i stedet for at bruge term.creator. F.eks. kan du ikke søge poster af forfatteren Helle Helle specifikt frem på anden måde. Se forskellen her:

term.creator=

phrase.creator=

TITEL: phrase.title=
Ved søgning på titler, der indeholder mange almindelige ord anbefales en phrase.title søgning i stedet for en term.title søgning:

EMNE: phrase.subject=
En phrase.subject søgning egner sig godt til søgning på brede emner og ukontrollerede emneord. Du kan f.eks. kombinere med or, hvis du er i tvivl om, hvordan emnet staves:

SERIETITEL: phrase.titleSeries=
Ved søgning på lange serietitler vil en term.titleSeries i mange tilfælde ikke give noget resultat. Det anbefales derfor at bruge en phrase.titleSeries søgning. Se forskellen her:

term.titleSeries=

phrase.titleSeries=

Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Borgerservice - Tlf: 3366 3366