Alle kan låne. Vi kan ikke tvinge folk til at aflevere frøene tilbage igen, men vi opfordrer folk til det. Man kan hurtigt lære, hvordan man får samlet frøene fra planten. Det skal vi nok hjælpe med og så er det jo lidt sjovt at man stolt kan aflevere sine frø videre til den næste heldige frøbytter.

For at kunne låne, skal man notere, hvilke frø, man låner. Det gør man ved at sætte en streg på en liste og så er det bare med at komme i gang med at plante frøene! :) Når man donerer frø til frøbiblioteket, beder vi om at man fx skriver, hvad det er for et frø og hvor det kommer fra etc. En af de mange interessante ting ved frødeling er at vide, hvem der før har haft frøene, så man derved skaber en fælles historie, ja, et fælles stamtræ, kunne man sige.

Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Borgerservice - Tlf: 3366 3366