Kom godt fra start
Det er vigtigt at introducere børn til læsningens verden så tidligt som muligt. Forskning viser nemlig, at børns sprogudvikling de allerførste leveår har stor betydning for senere skolesucces, for uddannelse og social status. Det er derfor uendelig vigtigt, at de kommer godt fra start. Den start er ikke først, når skolen begynder, men længe før *).

Bibliotekets rolle
Her kan biblioteket spille en fornem rolle for dig som pædagog eller dagplejer. Københavns Biblioteker består af 20 biblioteker, der samlet set råder over en kæmpe skattekiste af skønne bøger for børn i alle aldre. Nederst på siden kan du klikke dig videre til en række onlinehæfter med forslag til materialer henvendt til børn i institutionsalder, som I kan søge frem og bestille direkte på hjemmesiden her. Noget tid efter kan I hente bøgerne på et af vores biblioteker.

Spørgsmål til ovenstående kan stilles til Biblioteket Online på 3366 3000. Se åbningstider her!

Velkommen i børnebiblioteket!

*) Kilde: Korsgaard, K.: Det er hvad forældrene gør og ikke hvem de er, der har betydningTidsskriftet Viden om Literacy nr. 17, marts 2015, Nationalt Videncenter for Læsning

Læs den fulde artikel

Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk