Leg, læring og fælles oplevelser for børn på biblioteket
På Københavns børnebiblioteker kan man lege, opleve historier, finde bøger og få mange andre oplevelser. Jeres pædagogiske personale kan få hjælp til at finde børnematerialer, der styrker arbejdet med de pædagogiske læreplaner.

Alle biblioteker tilbyder 1 eller 2 dagtilbudsformiddage om ugen fra kl. 10 til 11. Her kan I få personlig betjening af en børnebibliotekar, der har fokus på netop jeres daginstitutions ønsker og behov. I kan f.eks. få tips til gode materialer til børn på 0-6 år. I kan også komme forbi og få lavet eller fornyet jeres institutionslånerkort og adgangskort.

Spørgsmål til alt dette kan stilles til Biblioteket Online på 3366 3000. Se åbningstider her!

Alle dagtilbud kan bestille emnesæt med bøger
I kan vælge at bestille emnesæt, hvis I f.eks. har en temauge eller vil sætte særligt fokus på vikinger, venner, leg med sprog, naturfænomener, årstider, højtider eller noget helt syvende. I bestiller emnesæt ved at skrive eller ringe til Biblioteket Online på 3366 3000 eller bibliotek@kff.kk.dk. Derefter bliver I kontaktet af en børnebibliotekar fra jeres lokale bibliotek, som pakker bøgerne til jer.
Efter ca. 14 dage kan I hente bøgerne på jeres lokale bibliotek. I kan låne bøgerne i to måneder. Derefter skal I selv aflevere dem på et af Københavns 20 biblioteker.

Velkommen i børnebiblioteket!

Hent en folder om, hvordan din daginstitution kan bruge Københavns Biblioteker.

Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Borgerservice - Tlf: 3366 3366