Det sker

På Københavns Biblioteker er der masser af arrangementer for vuggestuer, børnehaver og dagplejere. Få overblik her!

Københavns Biblioteker tilbyder en bred vifte af arrangementer for dagtilbud. Det kan være alt fra dukketeater, eventyrfortælling og højtlæsning til film, børnekoncerter og kreative værksteder.
Ønsker I at følge med i, hvornår der er arrangementer for børn, så klik her. Husk at tjekke målgruppe og tilmeldingsprocedure for det enkelte arrangement.

Spørgsmål til arrangementerne kan stilles til Biblioteket Online på 3366 3000. Se åbningstider her!

En anden mulighed er at kigge på Åben Dagtilbud-portalen, hvor en del af Københavns Bibliotekers arrangementer også vil være repræsenteret.