Biblioteksorientering

Bliv introduceret til de mange muligheder på biblioteket!

At lære at bruge biblioteket er vigtigt for børns læring og lysten til at læse.
Alle biblioteker i København tilbyder derfor, at skoleklasser eller fritidshjem kan få en introduktion til biblioteket.
Det er altid noget der skal aftales med det enkelte bibliotek, så vi også kan tilpasse introduktionen til jeres behov.

Her er et par eksempler på de mest gængse biblioteksintroduktioner:

Den lette - for de små (ca.  6 - 9 år)
Introduktion til biblioteket, oprettelse af lånerkort samt kort introduktion til skønlitteratur/faglitteratur og DK5 klassifikationssystemet.

Den midtimellem - for de mellemste (ca. 9 - 12 år)
Intro til skønlitteratur, booktalk om de nyeste og fedeste bøger og tilmelding til fx "Sommerbogen".

Den store - for de store (ca. 13 -15 år)
Introduktion & tips og tricks til søgning i biblioteksbasen & Internettet. Hvor finder man informationer til opgaver samt grelle eksempler på hvad man skal være opmærksom på online.

Du kan kontakte dit lokale bibliotek og aftale behov, dato og muligheder.