2700 Kulturdag - 10 års jubilæum

30.05.18
Mød os fra Tingbjerg og Husum Bibliotek til 2700 Kulturdag. Vi byder ind med et fedt program på Brønshøj Torv d. 9. juni.

Til 2700 Kulturdag i år er vi gået sammen med vores venner fra Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus og byder på et ekstra lækkert program med både forfattermøde og fortælling, kreativ workshop, tegnetricks af prisbelønnet billedkunstner og digitalsjov med virtual reality-briller. Det hele foregår på Brønshøj Torv fra kl. 11-18 og er en del af de mange spændende ting, der kommer til at ske til 2700 Kulturdag.

Du har ovenikøbet mulighed for at få en snak med vores dygtige bibliotekarer og blandt andet høre om hvad du kan bruge både det fysiske og det elektroniske bibliotek til.

kl. 11-12.30
Forfatterbesøg

Vi byder på et spændende møde med forfatter og debattør Ahmad Mahmoud, som fortæller om hans bog ”Sort Land” og om de problemstillinger der sættes fokus på om bibliotekets rolle i Ahmad Mahmouds liv.

Kl. 12-14
Krea-værksted
Nørdet kreativt værksted for børn med bla. elektroniske postkort, som kan lyse.

Kl. 14-16
Lær de sejeste tegnetricks

Børn og kreative sjæle kan få tegnetricks af den prisbelønnet billedkunstner Kasper Købke.
Lær hvordan du kan få ting til at løfte sig op fra papiret, uanset hvad du ønsker at tegne. Uanset alder så er du velkommen, og uanset alder, så kan Kasper lære dig hans tegnetricks.

Tegningerne vil løbende blive udstillet i teltet, og sidst på dagen finder vi en vinder for den dagens sjoveste, skøreste, flotteste og/eller mest fantasifulde tegning.

Kl. 14-18
Oplev virtual reality

Digital workshop for både børn og voksne – hop ind i den virtuelle verden med vores virtual reality- briller.

Se hele 2700 Kulturdags program her.

... og på facebook