AFLYST indtil videre: Weekend for børn - forår 2020

03.01.20
AFLYST indtil 29.3: Gratis børnekultur for børn og børnefamilier på Nørrebro. Alle arrangementer er aflyst foreløbig til den 29 marts. Vi opdaterer så snart vi ved mere!

I Kultur N laver vi kultur for både små og store, og det ligger os meget på sinde at være med til at styrke et alsidigt og rummeligt kulturliv på Nørrebro. For bydelens yngste borgere betyder det, at bibliotekerne og kulturhusene hver weekend laver gratis kvalitetskultur for børn og deres voksne.

Snup et program på dit lokale bibliotek eller download pdf-udgaven.

Arrangementerne er gratis, men det kræver tilmelding at deltage. Bemærk, at man tidligst kan tilmelde via Billetto.dk en uge før arrangementerne på Nørrebro Bibliotek og Blågårdens Bibliotek.

Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg og finder sted på Blågårdens Bibliotek, Nørrebro Bibliotek/Nørrebrohallen og i Osramhuset fra d. 18. januar til d. 11. juni 2020.