Allan Mylius Thomsen

Allan Mylius Thomsen på Husum Bibliotek - lokalhistorisk aften

16.03.18
Foredrag om Husums og Københavns historie ved lokalhistoriker og skribent Allan Mylius Thomsen

Husums historie fra landsbytid til i dag bliver fortalt d. 20. marts kl. 19 på Husum Bibliotek med ord og billeder og set i lyset af Københavns historie. Vi holder således et lokalhistorisk aftenarrangement med to spor, nemlig Husums og Københavns lokalhistorie. Vi skal denne aften forholde os til hele Københavns historie fra de tidlige bopladser længe før Absalons tid til den storby, som vi kender i dag. Dernæst til Husums historie fra landsbysamfund til industrisamfund og boligområde. Husum blev først i 1901 for alvor en del af København, og har undergået store forventninger de sidste hundrede år, især som følge af store udflytninger fra det centrale København. Det bliver alt sammen klogere på denne aften. Vores foredragsholder er denne aften Allan Mylius Thomsen, der bl.a. er kendt fra TV-udsendelserne ”Københavnerglimt” og som forfatter til en række bøger om Københavns historie, senest  til bogen ”Byen der forsvandt”, som du selvfølgelig kan låne på biblioteket.

Vi ses til en aften, hvor man kan mærke tidens vingesus på biblioteket, og hvor erindringer fra lokalområdet meget gerne må deles. Hvis I har gode historier eller gamle billeder fra lokalområdet (2700-området), så må I meget gerne medbringe dem.