Børnelitteraturfestival udskydes

12.03.20
Københavns Bibliotekers børnelitteraturfestival, Vi elsker bøger, er udskudt som følge af lukning af Københavns Biblioteker de næste 14 dage.

Som følge af statsministerens udmelding på pressemødet i aftes lukker Københavns Biblioteker ned de næste 14 dage. Det betyder også, at vi desværre ikke kan afvikle Vi elsker bøger-festivalen i denne omgang.

Vi synes, det er brandærgerligt at vi ikke kan slippe vores indre varyler fri sammen med jer, holde læsefest og invitere jer indenfor i bøgernes verden på bibliotekerne.

Vi har valgt at udskyde festivalen og arbejder på højtryk på at finde en ny dato. Vi glæder os meget til at melde det nye tidspunkt for festivalen ud og håber, I vil hænge på i mellemtiden.

Læs mere om hvad bibliotekernes nedlukning betyder for dig: www.bibliotek.kk.dk/corona