Børnevalg 2019

Børnene kan også stemme i år - deres kandidater er bare kendte børnebogsfigurer! Kom forbi på biblioteket og stem på din favorit.

Det er ikke kun de voksne, der skal have deres stemme hørt i 2019 -  børnene er nemlig stemmeberettigede på biblioteket! Alle børn under 18 har indtil onsdag d. 5. juni  chancen for at komme forbi biblioteket og sætte kryds ved deres favoritkandidat - blandt de opstillede er kendinge fra børnebøgernes verden, såsom Karmaboy, Sallys Far, Vildheksen, Nomerne og Rita & Krokodille.

Blandt de stærke politiske budskaber i år er "Ja til at passe på hinanden", "Nej til stress om morgenen", "Ja til at gå sine egne veje" og "Nej til numsekløe".

Kom forbi biblioteket og studer valgplakaternes budskaber og læg din stemmeseddel i boksen på børnebiblioteket! Vinderen vil blive offentliggjort nogle dage efter folketingsvalget på Grundlovsdag d. 5. juni.

Resultatet af Børnevalget 2019 blive annonceret kort tid efter Folketingsvalget den 5. juni 2019.

Børnevalget 2019 er et samarbejde mellem landets folkebiblioteker, arrangeret af Ballerup Bibliotekerne og Danmarks Biblioteksforening.

Læs også mere på den officielle side for Børnevalg 2019: http://www.børnevalg.dk/

[Oprindeligt skrevet af Nikolaj Deleuran, Kerteminde Bibliotekerne.]

Du kan også bestille kandidaternes bøger fra listen herunder:

13.05.19