Børns digitale dannelse - foredrag med Camilla Mehlsen

Digitale medier har forandret børnelivet markant. Hvad betyder det, at børn vokser op med adgang til platforme og spil som SnapChat, YouTube, TikTok, Fortnite og Minecraft? Hvad betyder digitale medier for børns fællesskaber og adfærd? Hvordan klæder vi som forældre børn på til et digitalt liv?

De Københavnske biblioteker inviterer til foredrag med medieforsker Camilla Mehlsen. Hun giver et spændende indblik i børns digitale liv og kommer med gode råd til den digitale dannelse og sunde digitale vaner.

Foredraget er henvendt til forældre med børn i alderen 8-11 år. Foredraget vil blive afholdt forskellige steder i København i efteråret/vinteren. Hold øje med siden Den digitale familie for at se, hvornår der kommer et foredrag tæt på dig.

Kort om Camilla:
Camilla Mehlsen er selvstændig medieforsker med speciale i digital adfærd og uddannelse. Hun er en markant stemme i debatten om digital dannelse, forfatter til flere bøger om digitale medier og medlem af DJØF’s  TechDK Kommission.

Billedet er fra Colourbox.com
20.08.19