Digital dannelse i øjenhøjde (Generation Alpha) med Mia Ben-Ami

06.03.18
Mia Ben-Ami kommer på besøg til en af de 4 workshops med Leg og lær med programmering på de københavnske biblioteker.

Mia Ben-Ami

Foto: Kasper-Emil Tornfeldt

Mia Ben-Ami, kulturformidler og dannelsesekspert, besøger de københavnske biblioteker i foråret i forbindelse med Leg og lær med programmering. Her holder hun et debatoplæg om børns digitale dannelse for de voksne, mens børnene leger videre med underviseren. Til sidst viser børnene de voksne, hvad de har lært. Du kan møde Mia til følgende workshops: Leg og lær med robotten KUBO eller Edison.

Mia Ben-Ami vil komme ind på nogle af disse spørgsmål undervejs i hendes oplæg:
Sociale medier, digital dannelse, youtube og influencers. Det er nogen af de buzzwords der i dag er fremtrædende i debatten om digital dannelse i børnehøjde.

Men hvordan griber vi teknologien og det den medfører an, og hjælper vores børn til at blive dygtige til at navigere i fremtiden?

Læs mere om Leg og lær med programmering for de 5-8 årige og deres voksne og se, hvor der bliver afholdt workshops: https://bibliotek.kk.dk/digikbh/