Festival for børn i hele København

14.01.22
Børnelitteraturfestivalen Vi elsker bøger er tilbage d. 14. til 19. marts med et væld af vidunderlige oplevelser for hele familien i hele byen.

Vi elsker bøger er Københavns Bibliotekers årlige børnelitteraturfestival. Programmet er fyldt med sjove, boglige aktiviteter for børn i alle aldre, når Københavns bibliotekarer hylder børnelitteraturen under temaet ’Forunderlige familier'.

Festivalen foregår over hele byen på Københavns 20 folkebiblioteker, hvor du kan opleve et væld af booktalks, bogjagter, workshops, teater, højtlæsning og forfattermøder for hele familien.

Vi elsker bøger og forunderlige familier

Med temaet 'Forunderlige familier' går Vi elsker bøger helt tæt på det liv, som børnene lever og kender til. Ved hjælp af litteraturen vil vi både vise, at alle hverdage og familier er forskellige og unikke – samtidig med, at man kan spejle sig i andres udfordringer, erfaringer og rutiner.

Under festivalen præsenterer vi en masse dybt vedkommende og relevante forfattere og kunstnere, og vores dygtige børnebibliotekarer står klar med de bedste børnebøger. Sammen vil vi give børnene nye perspektiver på deres egne helt ”almindelige” liv og bidrage med svar på de mange store spørgsmål, der kan fylde om, hvorfor familier kan være helt forskellige.

I år sætter festivalen fokus på ’forunderlige familier' i børnelitteraturen gennem:

• Forfattermøder
  • Novellekonkurrence for 11-14 årige
  • Booktalks
  • Workshops
  • Højtlæsning
  • Podcasts
  • ...og mange flere aktiviteter!

Mens vi venter

Vi glæder os til at kunne præsentere det fulde program på bibliotek.kk.dk/vielsker og på Københavns Børnebibliotekers Facebookside til februar.

Følg med på Københavns Børnebibliotekers sociale medier, hvor vi løbende vil opdaterer jer med nyheder, inspiration og programinformation:

Følg festivalen på Facebook

Følg Købehavns Børnebiblioteker på Instagram

Vi glæder os til at se jer!

Københavns børnebibliotekarer