Forfatterspirernes Skriveklub

16.06.21
Er du vild med at skrive historier? Så er Forfatterspirernes Skriveklub lige noget for dig!

Forfatterspirernes Skriveklubber er et unikt tilbud til skriveglade unge i alderen 11-18 år, som foregår seks steder i byen: Bibliotekshuset på Amager, Brønshøj Bibliotek, Kulturstationen Vanløse, Valby Bibliotek, Vesterbro Bibliotek og Østerbro Bibliotek.

Undervisning hver uge

En gang om ugen mødes de skriveglade unge og lærer alt, hvad en ægte forfatter bør vide. Underviserne er yngre, professionelle forfattere, der alle har udgivet op til flere børne- og ungdomsbøger gennem den seneste årrække.

En undervisningsgang består typisk af en opvarmningsøvelse efterfulgt af input fra underviserne og forskellige øvelser. De enkelte undervisningsgange er tilrettelagt således, at deltagerne i løbet af en sæson kommer til at arbejde med flere forskellige temaer og genrer. Der bliver også lagt vægt på at lære de unge, hvordan man læser de skrevne tekster højt og giver hinanden konstruktiv feedback.

Fælles afslutning

Hver sæson rundes af med en fælles afslutning på et af værtsbibliotekerne. Her mødes bibliotekarer og undervisere med de mange forfatterspirer og deres familier til en både hyggelig og festlig aften med masser af snacks, snak og oplæsning af de bedste tekster, der er blevet forfattet rundt omkring i klubberne i løbet af den netop afsluttede sæson. Samme aften vil der være mulighed for at købe medlemskab til den kommende sæson via bibliotekernes hjemmeside, såfremt man ønsker at fortsætte.

Sæsonerne

Forårssæsonen varer fra februar til maj, og efterårssæsonen fra august til november.

Pris pr. sæson: 500 kroner.

OBS: Ingen undervisning i skolernes vinter-, påske- og efterårsferie.

Læs mere og køb billet

Køb din billet til Forfatterspirernes Skriveklub på Amager (Bibliotekshuset) via billetto her.

Køb din billet til Forfatterspirernes Skriveklub på Brønshøj Bibliotek via billetto her.

Køb din billet til Forfatterspirernes Skriveklub ved Kulturstationen Vanløse for de 11-15-årige via billetto her.

Køb din billet til Forfatterspirernes Skriveklub på Valby Bibliotek for de 11-13-årige via billetto her.

Køb din billet til Forfatterspirernes Skriveklub YA på Valby Bibliotek for de 14-18-årige via billetto her.

Køb din billet til Forfatterspirernes Skriveklub på Vesterbro Bibliotek via billetto her.

Køb din billet til Forfatterspirernes Skriveklub på Østerbro Bibliotek via billetto her.

Støttet af Statens Kunstfond /Huskunstnerordningen.