Julebogmarked på Hovedbiblioteket

05.12.17
Den 9. december afholdes der julebogmarked på Københavns Hovedbibliotek. 90 forfattere dukker op, og kan skrive en julehilsen til farmor eller lillebror, hvis man gerne vil give en bog i julegave.

Står du og mangler en unik boggave til morfar? Eller elsker du bare bøger? Den 9. december slår Københavns Hovedbibliotek dørene op for et stort julebogmarked. 90 forfattere møder op på bogmarkedet, hvor der vil være oplæsninger, bogsalg og signeringer på ni scener rundt om i huset. Her kan københavnerne møde både lyrikere, børne- og ungdomsforfattere, fagbogsforfattere, illustratorer og skønlitterære forfattere. Bogmarkedet sker i samarbejde med Dansk Forfatterforening.

Så hvis man i for vejen er på juleindkøb og gerne vil inspireres til en spændende boggave som man give til en, der fortjener den, så kan man shoppe rundt på bogmarkedet og få forfatteren selv til at skrive en julehilsen til fx sin ven, mormor, lillesøster. Der er noget i alle genrer, og på alle scener, men særligt for børnefamilierne er der tre scener, hvor børneforfatterne læser op af eventyr og børnelitteratur. Det er en anderledes måde at drive travle juleindkøb på.

Se mere om Dansk Forfatterforeningsjulebogmarked på Facebook: https://www.facebook.com/events/293947327786279/

Eller på vores arrangementsside

Yderligere oplysninger:

Ved pressespørgsmål kontaktes kommunikationsansvarlig ved Københavns Hovedbibliotek, Asger Andersen, telefon: 24 89 38 10, mail: e53u@kff.kk.dk

Ved spørgsmål omkring ’‘Dansk forfatterforenings julebogmarked’’ kontaktes kulturformidler Daniel Rasten, telefon: 51 68 06 47, samt mail: rasten@kff.kk.dk