Juncker - intimkoncert

08.05.18
Oplev albumaktuelle og Brønshøj-lokale Juncker spille sin musik live på Husum Bibliotek på fredag d. 11. maj kl. 16 og hør nærmere om hans utraditionelle spillejobs, som indebærer alt fra boreplatforme, til folks hjem og folkebiblioteker! Alle er velkomne, og det koster ingenting. Globus NV kan bl.a. streames her: https://targetgroup.bandcamp.com/album/globus-nv
Albumaktuelle Juncker (Christian Juncker) kommer til Husum Bibliotek og spiller sange og fortæller om hans noget utraditionelle spillejobs, hvor han bl.a. har spillet en masse jobs i folks hjem, forsamlingshuse, boreplatformer, biblioteker og meget mere. Han bor til daglig i Brønshøj, så han er en lokal kunstner og han tager ofte udgangspunkt i det nære, der omgiver ham, så man kan godt sige at vores lokalområde har dannet grobund for tilblivelsen af musikken. Hans seneste album Globus NV udkommer St. Bededag d. 27. april og fredag d. 11. maj har du en unik mulighed for ganske gratis at komme helt tæt på musikeren og høre hans musik og historier. 

Arrangementet begynder kl. 16. Alle er velkomne, både børn og voksne, så tag endelig en ven med og kom på Husum Bibliotek og få en god musikalsk oplevelse i intime rammer!
 
Globus NV kan bl.a. streames her: https://targetgroup.bandcamp.com/album/globus-nv