Karmaboy julekalender

26.11.18
Det store Pølsemysterium

Skovlundes største (og eneste) superhelt hedder Karmaboy og han har brug for DIN hjælp! Nillers far elsker at lave pølser (sådan nogle man kan spise). Han vil derfor deltage i konkurrencen om årets flotteste julepølse, men det går ikke helt efter planen og julestemningen hjemme hos Niller er i den grad i fare. Karmaboy vil derfor igennem 24 dage kontakte netop DIG og bede om DIN hjælp til at få julestemningen tilbage, så julefreden forhåbentlig igen kan sænke sig på Skovlunde Bytorv.

Læs årets mystiske SMS-julekalender skrevet af Jacob Riising, der kræver, at læseren interagerer, før det bliver jul!
Sådan tilmelder du dig
Send en SMS med teksten Karmaboy til 1277, så er du allerede i gang med at hjælpe Karmaboy.

Julekalenderen varer 24 dage og er gratis i samarbejde med Bibliotekerne i Danmark og Forlaget SMSpress. Pris: 0 kr + én alm. SMS-takst.
Om Jacob Riising
Jacob Riising har modtaget Orlaprisen for sin første bog om Karmaboy og har udgivet en hel serie med helten fra Skovlunde Bytorv, heraf to SMS-julekalenderhistorier. (Jacob blev desuden også Sjællandsmester i håndbold i slut 80erne… men det er en helt anden snak)