Kom til børnelitteraturfestival til marts

15.12.20
Børnelitteraturfestivalen Vi elsker bøger er tilbage d. 17. - 20. marts 2021.

Glæd jer til en masse vidunderlige oplevelser for hele familien, når Københavns biblioteker byder indenfor i bøgernes magiske verden.

I år sætter festivalen fokus på alle de vidunderlige venskaber, der er i børnelitteraturen. Vi fejrer litteraturens mange skøre, skønne, unikke og umage venskaber.

Festivalen byder på et væld af aktiviteter for børn i alle aldre - og deres voksne. I vil både kunne opleve forfattermøder, filmvisninger og højtlæsning på bibliotekerne samt få festivalstemningen lige til døren med spændende digitale oplevelser og kreative workshops.

Skriveforløb og -konkurrence for unge skribenter

Lige nu kan 11-14årige deltage i vores årlige novellekonkurrence. Så er du vild med at skrive historier? Så slip din indre forfatter løs og send os din novelle! Vinderne får udgivet deres noveller på Københavns Bibliotekers hjemmeside og modtager en flot præmiekurv med bøger og andre gode sager. Konkurrencen kører nu og der er deadline for indsendelse d. 25. februar 2021.

Vi varmer op til novellekonkurrencen med et skriveforløb, hvor professionelle forfattere og undervisere lærer dig, der er mellem 11-14 år, at skrive endnu mere levende fortællinger. Det er på Hovedbiblioteket, Islands Brygge Bibliotek og Østerbro Bibliotek henover tre mandage i januar og februar.

Varm op til festival med digitale lækkerier

Kan I heller ikke vente til marts? Så hop ind på Vi elsker bøgers digitale univers, hvor I kan dykke ned i børnelitteraturen gennem videoer, podcasts og artikler. Lær at tegne manga, få højtlæsningstips med Lars Thiesgaard, hør om billedbøgers tilblivelse og meget mere!

Københavns børnebibliotekers årlige børnebogsfest

Vi elsker bøger er bibliotekernes årlige børnebogsfest. Vi fejrer litteraturen og læselysten hos børn og bidrage til gode læseoplevelser. Festivalen foregår på de fleste af Københavns biblioteker og henvender sig til børn i alderen 0-12 år og derover samt deres voksne.

Der er fri entré til alle aktiviteter og tilmelding sker efter først til mølle.

Bliv opdateret med festivalnyheder, inspiration og programinformation løbende på:

Københavns børnebibliotekarer