Kunne du tænke dig at være med i en læseklub?

20.01.19
Kunne du tænke dig at blive inspireret til at læse nyt og mere? Og at have mulighed for at snakke med nogen om bogen der faktisk ved hvad du taler om, og som måske kan give dig nye perspektiver? Så er vores læseklub lige noget for dig!

Her på Vigerslev Bibliotek er vi en hyggelig gruppe, der læser og diskuterer en ny bog hver måned. I øjeblikket har vi plads til flere medlemmer, så hvis du har lyst til at læse og diskutere gode skønlitterære bøger, er denne mulighed til dig!

Vi har netop læst 1900 Morgenrøde af Gunnar Staalesen, og er gået i gang med Stillidsen af Donna Tartt. Næste møde er den 27. februar kl. 10, hvor du er velkommen til at møde op. Det kræver ingen specielle analytiske evner at være med, kun at du læser bogen. Hvis det lyder som noget for dig er du velkommen til at komme forbi og låne bogen – vi har nogle ekstra eksemplarer på lager.

Kontakt gerne Lis på liheid@kk.dk, Ninna gg5i@kk.dk eller Cæcilie d88n@kk.dk hvis det lyder som noget for dig.

Hvis du tænker du ikke når at blive færdig med Stillidsen til den 27. februar hvor vi skal tale om den, kan du starte med marts-bogen ”I tider med aftagende lys” af Eugen Ruge.

Vi glæder os til at snakke om bøger og gode historier med jer!