Læseklubber for børn og unge på Hovedbiblioteket

For dig, der elsker at læse og tale om bøger

På Hovedbiblioteket har vi flere læseklubber for børn og unge. Vi taler om bøger, vi har læst, og anbefaler gode bøger til hinanden. Der er masser af plads til diskussion i klubberne - også omkring, hvad vi hver især har lyst til at læse og tale om.

Så er du vild med bøger, og har du lyst til at dele dine læseoplevelser med andre, så er en af læseklubberne måske noget for dig. Vi mødes én gang om måneden til hygge og masser af snak om bøger og meget andet.

Læseklub for de 10-12-årige

Vi mødes anden onsdag i måneden kl. 16.00-17.00 med start d. 12. september 2018

Læseklub for de unge (13+)

Vi mødes sidste onsdag i måneden kl. 16.00-17.00 med start den 26. september 2018