Live forfatterinterview med Pernille Ipsen om ET ÅBENT ØJEBLIK

25.03.21
Spændende live interview med vinderen af Montanas Litteraturpris 2020 om en helt særlig tid i danske kvindehistorie

En live samtale mellem forfatter Pernille Ipsen og bibliotekar Rasmus Riiskjær på Tingbjerg Bibliotek/Kulturhus' instagram. Det finder sted torsdag d. 8. april kl. 20.

Historiker Pernille Ipsen har netop vundet Montanas Litteraturpris for den dokumentariske fortælling 'Et åbent øjeblik' og nu kan du få hende helt hjem i din stue, når vi livestreamer Rasmus og hendes samtale.

Pernille Ipsen har skrevet en personlig og dokumentarisk fortælling med udgangspunkt i hendes syv kollektivmødre, og hun er med live fra Wisconsin, USA i en samtale med bibliotekar Rasmus Riiskjær.

Bogen kan reserveres til afhentning i appen BIBLIOTEKET, på bibliotek.kk.dk eller læses/lyttes på eReolen.

Læs mere om arrangementet her