Livsfilosofisk læseklub

02.08.18
Hvorfor filosofere? Hvad ER i det hele taget meningen? Hvorfor ikke læse nogle kloge, klassiske tekster? Sammen!

Livsfilosofisk læseklub!
Lokalt initiativ og inspiration fra Svend Brinkmanns brug af stoiske filosoffer førte til et forsøg henover den forgangne vinter.
​Holdet fandt IKKE de vises sten og heller ikke den perfekte formel for, hvordan man filosoferer i fællesskab - og ikke mindst, hvad en passende mængde tekst er.
​Men nu er der så en erfaring at bygge på.
Og målet må være at parre hverdagsrefleksioner med kloge, klassiske tekster. Og skabe et rum for den helt dybe undren - måske det er meningen.

​Der startes forfra
​Alle interesserede er velkomne til at byde ind også hvad angår format og lignende. Der bliver startet på en frisk - men altså med mulighed for at trække på de erfaringer det første forsøg gav.

Information: bibliotekar Mads Kusk (makusk@kff.kk.dk / 2330 5219)