Novellekonkurrence

Novelle-konkurrence for de 10-12-årige

09.02.19
Er du vild med at skrive historier, og drømmer du om at slippe din indre forfatter løs? Så kan du deltage i litteraturfestivalen Vi <3 bøgers novellekonkurrence!

Novelle-konkurrence for de 10-12-årige

Slip din indre forfatter løs og deltag i børnelitteraturfestivalen Vi <3 bøger’s novellekonkurrence! Vinderne får udgivet deres noveller på Københavns Bibliotekers hjemmeside og modtager en stor præmiekurv med bøger og andre gode sager.

Temaet for konkurrencen er Fantastiske fortællinger som rummer alt du kan forestille dig af eventyrlige, overnaturlige og magiske fortællinger, ord og væsner. Ordet ”fantastisk” betyder, at handlingen ikke kun kan foregå i virkeligheden, men at noget af historien eller hele historien skal foregå i fantasi-univers. Vinderne modtager en præmiekurv fyldt med gode bøger og andre sager.

Er du 10-12 år, kan du deltage i konkurrencen, der løber til den 2/3 2019. Forfatterne til de fem bedste bidrag vinder hver deres præmiekurv, som overrækkes ved et særligt event på 5 forskellige biblioteker i København lørdag d. 23. marts kl. 15 under festivalen. Efterfølgende offentliggøres novellerne på bibliotekernes hjemmeside og festivalens facebookside.

Dommerne er yngre, professionelle forfattere, der alle har udgivet op til flere børne- og ungdomsbøger gennem den seneste årrække. En gang om ugen underviser de desuden børn og unge i ”Forfatterspirernes Skriveklub”, der foregår på fire af Københavns biblioteker.
De fem dommere er: Line Leonhardt, Liva Skogemann, Henriette Rostrup, Caroline Ørsum og Sandra Schwartz.

Krav til novellen:

Novellen skal skrives under temaet Fantastiske fortællinger

Novellen skal skrives på dansk.

Novellen skal skrives i Word og gemmes under samme navn som novellens titel.

Novellen må højst fylde 8 A4 sider, med linjeafstand 1½ og bogstavstørrelse 12.

Novellen skal have navn, alder, tlf. nr., mail, adresse og titel i sidehovedet.

Novellen skal sendes som vedhæftet fil i en mail til: novellebidrag@gmail.com

De indsendte noveller, der ikke holder sig til formen, er ikke kvalificeret til at være med i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked senest den 16.03, hvor der også vil være info om på hvilket bibliotek præmieoverrækkelsen finder sted.

Følg os på:

facebook/vielskerboegerkkb