Få hjælp til at skrive bedre tekster

Nyt tilbud: Vil du forbedre dine skriftlige færdigheder?

10.11.21
Sammen med forfatter Cæcilie Højbjerg Poulsen kan Husum Bibliotek nu tilbyde en mentorordning for dig, der har lyst til at forbedre dine skriftlige færdigheder.

OBS! MENTORORDNINGEN HOLDER FERIE, MEN VENDER STÆRKT TILBAGE TIL MARTS MED EN STOR SPÆNDENDE NYHED!

Indtil da er du dog velkommen til stadig at kontakte Cæcilie direkte på: cecil0077@hotmail.com

OM MENTORORDNINGEN

Mentorordningen er ikke en lektiecafé, men et tilbud, hvis du ønsker at blive bedre til at udtrykke dig på skrift. Tilbuddet gælder, uanset om du vil forbedre dine mails, faglige eller mere kreative tekster.

Med undtagelse af den første mandag i hver måned er Cæcilie at finde hver mandag på Husum Bibliotek fra kl. 15.30 til kl. 17. Hun sidder i stuelokalet, og du behøver ikke tilmelde dig. Tilbuddet er gratis og uforpligtende.

Du er også velkommen til at skrive direkte til Cæcilie, hvis du vil høre mere, eller vil aftale noget nærmere. Send en mail til: cecil0077@hotmail.com.

• Mandage (dog aldrig den 1. mandag i måneden)
  • Kl. 15.30-17.00
  • I stuelokalet

Om Cæcilie

Cæcilie er uddannet fra Forfatterskolen og har en kandidatgrad i kunsthistorie fra Københavns Universitet.

Hun har siden 2017 undervist højskole- og gymnasieelever i kreativ skrivning og har i år udgivet digtsamlingen om nogen på Forlaget Møllegades Boghandel.