Online Tegneworkshops - download tegninger til inspiration

19.03.21
På søndag er det store tegnedag for små og store. Illustratorerne tegner for og du kan tegne efter. Her kan du printe nogle fortegnede tegninger ud, som du kan farvelægge. Tegningerne ligger nederst, under arrangementsbeskrivelserne

Tegn Vitello og vennerne

Nu kan du lære at tegne den populære spilopmager Vitello og vennerne Max, Hasse og møgungen William. Illustrator på Vitello-bøgerne Niels Bo Bojesen tegner og fortæller og I kan tegne med hjemme fra stuen – det kræver kun en blyant og et stykke papir! Workshoppen foregår via Facebook livestream på Københavns Børnebibliotekers facebookprofil, som du finder ved at følg linket her.

Tegn coronategninger med StineStregen

Nogle gange kan det være rart at få luft for følelser og tanker ved at tegne dem! Det har fx den kendte tegner og forfatter Stinestregen gjort under hele Corona-epidemien og nedlukningen, hvor hun hver dag har lagt tegninger på instagram med små situationer og udvekslinger mellem en pige og en talende corona-boble, der i løbet af de mange måneder får opbygger et fast - om end ufrivilligt – makkerpar.

Til denne workshop vil Stine Spedsbjerg, illustrator og forfatter til Stinestregen og børnebogserien Myntes Dagbog, fortælle om, hvordan hun har oplevet corona-pandemien og invitere os alle til at lave vores egne coronategninger om hvordan, virussen med de mange 'tentakler', har påvirket os på forskellige måder.
Workshoppen bliver livestreamet på Københavns Børnebibliotekers facebooksider, som du finder ved at følge linket her.

Tegn din bedste bogven som manga

Vi gentager succesen fra sidste år, hvor børn og familier fra hele landet var med da vi tegnede Pippi Langstrømpe og mange flere i den populære Manga-stil. Nu kan du igen være med, når vi viser hvordan du tegner de helt rigtige øjne, hoveder, hår og meget mere for at få det rigtige manga-look - og det kunne ikke være nemmere, for du kan se med lige hjemme fra sofaen eller skrivebordet og det kræver kun papir og blyant!

Workshoppen afholdes af Manga Workshop Denmark og den foregår via Facebook livestream på Københavns Børnebibliotekers facebookprofil, som du finder ved at følg linket her.