Se hele familieprogrammet her!

Familieprogrammet til årets Vi elsker bøger festival er klar

Dyk ned i festivalens spændende program til børnefamilier

Vores program til børnefamilier indeholder både online workshops, hvor I bl.a. kan tegne Vitello sammen med illustratoren bag bøgerne, se med når vi holder booktalk til forældre med masser af anbefalinger og inspiration til læsning sammen i familien eller kaste jer over quizzer, konkurrencer og skattejagter og gåture ude i byrummet.

Se det samlede familieprogram her!

Få læseinspiration og litterære oplevelser på vores sociale medier året rundt, hvor vi er at finde på Facebook og Instagram.

Om festivalen

Vi elsker bøger er Københavns bibliotekers årlige børnelitteraturfestival. Vær med når Københavns Biblioteker hylder børnelitteraturen igennem digitale oplevelser, booktalks og bogjagter for hele familien - ude i byen og hjemme i sofaen mellem den 17.-21. marts.

Filer