Skab poesien

31.03.17
Yosef indtaler sine digte i samarbejde med skaberværelset

Historie:

Yosef Meskel kom en torsdag for lidt siden tilfældigt forbi og bankede på i Bibliotekets skaberværelse. Han var nysgerrig på hvad der foregik herinde og havde et spørgsmål: hvor kan man lave gode lydoptagelser? Yosef er nemlig digter og ville gerne indtale sin poesi. Yosef viste sig at komme fra Etiopien hvor han tidligere havde indspillet nogle af sine ældre digte til en cd. Men nu var tiden altså kommet til at indtale de sidste nye. Vi kløede os lidt i nakken og tænkte hvordan vi kunne hjælpe Yosef med hans projekt. Mest oplagt var det jo at sende ham til et professionelt lydstudie, men når nu biblioteket ligger lige ved siden af hvor man bor og vi faktisk havde remedierne til at lave  lydoptagelser i god kvalitet, hvorfor så ikke gøre det her, tænkte vi? Og tilmed giver det jo mening at have levende poesi inden for bibliotekets vægge. 

Vi aftalte at han skulle komme igen den efterfølgende mandag hvor vi så kunne lave et lille “pop-up” lydstudie i kælderen under bibliotekets skaberværelse. Vi fandt æggebakker og papvægge frem og Yosef fik sammen med os bakset et lille studie sammen på en eftermiddag og så gik han ellers i gang. 

Vi glæder os til snart at vise lidt af resultaterne af Yosefs fine arbejde. Indtil da kan I se et lille filmklip fra en af de dage han har optaget.  

https://youtu.be/9h0baxwobjo

for at skrive en kommentar.